14 maart 2022 – 2 jaar nieuw bestuur

Om shantih

Vandaag 14 maart 2022 is het alweer 2 jaar geleden dat Stichting Yogastudio Laksmi, opgericht door Kamala-devi dasi, door ons, het nieuwe bestuur is overgenomen. 

De overdracht vond destijds plaats in de Soefi tempel in Katwijk, welke wij als heel bijzonder en speciaal ervaarde. De dag van de overdracht viel destijds bijna gelijk met de start van de pandemie veroorzaakt door het Corona virus. Nu 2 jaar later is er opnieuw sprake van een crisis in de wereld, veroorzaakt door oorlogsgeweld tussen Rusland en Oekraïne. 

Dit brengt voor vele mensen weer veel onrust, zorgen en verdriet met zich mee. De angstige en onrustige gedachten die er zijn kunnen zeker onder controle worden gehouden door oefeningen te doen. Het doel van de oefeningen is om je denken en daaraan gekoppeld je emoties onder controle te krijgen waardoor je sterker in je schoenen komt te staan en de situaties waarin we terecht komen beter kunnen hanteren.  

Vanuit de stichting organiseren we diverse activiteiten die je daarbij kunnen helpen. De oefeningen zijn laagdrempelig en goed uitvoerbaar. Uit onze eigen ervaring weten wij hoe de oefeningen werken en kunnen wij hierdoor goede feedback geven. Heb je vragen over de activiteiten of heb je andere vragen neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

De geplande activiteiten zijn terug te vinden op de website en onze FB pagina. 

Voor onze activiteiten vragen wij van de deelnemers een donatie. Deze donaties zijn bestemd voor doelen die aan India zijn gekoppeld. Alle giften worden na aftrek van onkosten die gemaakt worden, geschonken aan goede doelen welke een link met India en de yogacultuur hebben.
Nu in 2022 hebben wij als bestuur besloten om vanuit Stichting Yogastudio Laksmi een zijstap te maken en een donatie te schenken aan giro 555 als ondersteuning voor de oorlogsvluchtelingen uit en in Oekraïne.


Tot ziens bij een van onze activiteiten. 
Amar Prem, Bhavandeep, Nimrita