Bestuurslid - Amar Prem

Om shanti

Welkom op de website van Yogastudio Laksmi en leuk dat je dit stukje leest!

Ik zal mezelf wat verder voorstellen. Ik ben Amar Prem en geboren in 1978, dus nu 44 jaar. Ik woon in Oosterhout samen met mijn partner Marco en mijn dochters Guusje (9) en Merel (7).

In het dagelijks leven heb ik jaren gewerkt als (zelfstandig) HR adviseur en in de toekomst wil ik mijn eigen coachpraktijk opbouwen.

Op 14 maart 2020 ben ik, na de overdracht in de Soefitempel in Katwijk, samen met Nimrita en Bhavandeep het nieuwe bestuur gaan vormen van de Stichting Yogastudio Laksmi. En ik heb binnen het bestuur de rol van secretaris op me genomen.

In 2004 ben ik (opnieuw) in contact gekomen met Kamala (oprichtster van Stichting Yogastudio Laksmi) nadat mijn vader in dat jaar was overleden. Zij was bevriend met mijn vader toen ik nog een heel jong meisje was. In de jaren die volgde was er af en toe contact maar vanaf 2004 (het jaar waarin mijn vader overleed) is dit contact intens geworden. Ik ben gestart met yogalessen bij de Stichting en andere activiteiten, waaronder thema avonden en vollemaan meditaties. Kamala heeft mij in al die jaren aan de hand genomen en begeleid op het innerlijke pad. Ik zie haar dan ook als mijn spiritueel begeleidster. Ik ervaar dit als een voorrecht en ben gegroeid op vele terreinen in mijn leven, zowel in de innerlijke als uiterlijke wereld en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.

Door de Stichting over te nemen en voort te laten bestaan, willen we graag het gedachtengoed van Kamala voortzetten. Hiermee hopen we mensen te inspireren en verder te helpen op hun levenspad.

Mocht je meer willen weten of een keer kennis willen maken, neem gerust contact met me op.

Bezoek ook mijn website voor meer informatie: www.amarprem.nl

 

Oosterhout, 30 januari 2023

 

Meer informatie over Kamala kun je vinden op haar blog: kamalaprive.blogspot.com

Foto Amar Prem verkleind

Gediplomeerd coach

Telefoon: 06-11202147

Email adres: 

yogastudiolaksmi.amarprem@hotmail.com

Amar Prem verkleind