Bestuurslid - Bhavandeep

Om shanti,

Wat leuk dat je onze website bezoekt,

In dit stukje zal ik (Bhavandeep) wat over mezelf vertellen en welke rol ik heb binnen de Stichting.

Toen Kamala het stokje als oprichtster en hoofd van Yogastudio Laksmi in maart 2020 neerlegde hebben Nimrita, Amar Prem en ik het opgepakt en zijn als nieuw bestuur aan de slag gegaan. Ik heb de taak als voorzitter op me genomen.

Mijn naam is Bhavandeep en ben woonachtig in Langeweg. In het dagelijks leven werk ik als plaatwerker bij een bedrijf wat gespecialiseerd is in aluminium constructies. Verder ben ik vader van Tom en Tijs die inmiddels de leeftijd hebben van 18 en 16 jaar. Nu iets over mijn yoga achtergrond.

In het jaar 2000 was ik op zoek naar yogales en kwam via de Gouden Gids terecht in Langeweg. En zo leerde ik Kamala (Srimati Kamala-devi Dasi) de oprichtster van Yogastudio Laksmi, Stichting voor Gezondheid, Kennisontwikkeling en Spiritualiteit, kennen. In het begin ben ik bij haar begonnen met 1x in de week deel te nemen aan de yogalessen die door haar gegeven werden. Dit vond plaats in het gebouw aan de Zuiddijk in Langeweg. Na 2 jaar Hatha yoga gevolgd te hebben kreeg de invulling van de lessen door haar een meer persoonlijke vorm.

Ik ken Kamala nu bijna 23 jaar en ben haar dankbaar voor alle inzichten die ik via haar heb mogen ontvangen. En de ervaring en omgaan met innerlijk leven heb ik stapje voor stapje leren ontdekken en onder haar leiding eigen gemaakt. Ook de reizen naar India met haar waren onvergetelijk en inspirerend. In het jaar 2013 heb ik mijn diploma behaald als sportmasseur en geef sindsdien ook massages bij mij thuis en eventueel op locatie.

Sinds de overdracht van de Stichting op 14 maart 2020, welke plaats heeft gevonden in de Soefitempel in Katwijk aan Zee, geef ik op maandagavond en woensdagavond yogalessen in Langeweg.

Tot zover mijn verhaal en zie jullie, die dit lezen, graag tegemoet op een van onze activiteiten. Houd onze website (www.yogastudiolaksmi.nl) in de gaten voor de laatste nieuwtjes en activiteiten.

Met vriendelijke groet Bhavandeep.

 

Langeweg  4-2-2023

 

Meer informatie over Kamala kun je vinden op haar blog: kamalaprive.blogspot.com

39344523_1988108397919446_6486314272467976192_n

Yogabegeleider & Gediplomeerd sportmasseur

Telefoon: 06-15042912

Email adres:

yogastudiolaksmi.bhavandeep@hotmail.com

Blog: bhavandeepsingh.blogspot.com

Bhavandeep