Bestuurslid - Nimrita

Om shanti

Welkom op de website van onze yogastudio en leuk dat je mijn stukje leest.

Op 14 maart 2020 heeft Kamala (oprichtster yogastudio Laksmi) het stokje als bestuur van Yogastudio Laksmi neergelegd. Op datzelfde moment hebben Amar Prem, Bhavandeep en ik het nieuwe bestuur gevormd van de Stichting. Ik heb binnen de Stichting de taken van penningmeester en het website beheer op me genomen.

Hieronder iets meer over mijzelf.

Begin 2005 ben ik samen met mijn partner en onze jongens (toen 3 en 1 jaar) verhuisd naar Terheijden, later (in 2008) is onze dochter geboren. Na onze verhuizing ging ik op zoek naar een nieuwe yogaschool. In mijn vorige woonplaatsen had ik al kennis gemaakt met verschillende yogadisciplines waardoor ik wist waar mijn voorkeuren lagen. En in het najaar van 2005 ontmoette ik Kamala en ging ik lessen bij haar volgen bij Yogastudio Laksmi.

Vanaf mijn start bij Kamala heb ik naast de yogalessen, behandelingen, thema-avonden en vollemaan meditaties ook enthousiast meegedaan aan andere activiteiten. Mijn behoefte om naast een druk gezin en dito baan een stuk rust, balans en innerlijk leven vorm te geven heb ik met Kamala’s geduld, toewijding en kennis kunnen vinden.

Nadat Kamala (ongeveer in 2018) de wens uitsprak haar bestuurstaken van de yogastudio neer te leggen, had ik heel sterk het gevoel dat de Stichting niet verloren mocht gaan. Gelukkig hadden Amar Prem en Bhavandeep hetzelfde gevoel en zo zijn we gegroeid naar het vormen van een nieuw bestuur. Inmiddels hebben we als nieuw bestuur diverse activiteiten gedaan waarover meer lezen is op onze website www.yogastudiolaksmi.nl.

De doelstelling van onze yogastudio ‘Het overdragen van het gedachtegoed van Kamala’ is na al die jaren bij Kamala geïntegreerd in mijn dagelijkse leven. Heel graag deel ik haar gedachtegoed samen met mijn eigen ervaringen met een ieder die dit wenst. Een start hiervan is al in 2012 gemaakt met het schrijven van blogs. In de recentste tekst schrijf ik over mijn ervaringen als vrijwilligster bij dementerende ouderen (zie link). Verder staan er veel teksten over mijn ervaringen met yoga, oefeningen en mijn reis op het spirituele pad. Ook geef ik toelichting op mijn bijzondere naam (zie link).  

Wil je verder met mij kennis maken? Ik ook met jou!

 

Terheijden, 1 februari 2023

 

Meer informatie over Kamala kun je vinden op haar blog: kamalaprive.blogspot.com

Nimrita verkleind

Meditatie begeleidster

Telefoon: 06-57594479

Email adres:  yogastudiolaksmi.nimrita@hotmail.com

Blog: nimritakaur.blogspot.com

Nimrita naamgeving