Mijn zegen op het nieuwe bestuur

Op 14 maart 2020 heb ik (Kamala) het stokje van Yogastudio Laksmi, Stichting voor Gezondheid, Kennisontwikkeling en Spiritualiteit neergelegd. 45 Jaar geleden ben ik begonnen met het overdragen van en het geven van yoga-sessies. Dit heeft geleid tot het oprichten van bovengenoemde Stichting in het jaar 2000.

Bhavandeep, Nimrita en Amar Prem hadden de wens om het stokje op te pakken nadat ik het stokje zou neerleggen en yogastudio Laksmi in stand te houden voor de toekomst. Na het tekenen van de officiële overdrachtspapieren op 14 maart 2020 in Katwijk aan Zee in de Soefitempel vormen zij het nieuwe bestuur van Yogastudio Laksmi en maakt Yogastudio Laksmi een herstart.

Dit bestuur zal het gedachtegoed van mij en mijn meesters aan diegene overdragen die daar voor openstaan. Bhavandeep maakt nu in 2020 al 20 jaar deel uit van de Yogastudio, Nimrita 15 jaar en Amar Prem die ik al 35 jaar ken, maakt nu in 2020 al 16 jaar deel uit van de Yogastudio. Dus al met al prachtige personen met diverse realisaties waaraan je jezelf toe kan vertrouwen.

Blijft nog over te vertellen wat mijn gedachtegoed is……dit kan terug gebracht worden naar de volgende affirmatie.

 

"GIVE PEOPLE SONGS/LOVE

SERVICE AND HOPE

INSPIRE THOSE WHO ARE DOWN

THOSE WHO ARE SEEKING

THAT IS THE ACT OF GODLY PEOPLE".

 

Ik hoop in alle oprechtheid dat er zegen op hun werk zal rusten en dat degene die zich onder hun hoede stellen kunnen leren wat het verschil is tussen de innerlijke en uiterlijke wereld.

Moge de zegen van mij en mijn Meesters ook op jullie rusten.

Kamala (srimati Kamala-devi dasi)

Blog: kamalaprive.blogspot.com