Voorwaarden & Privacyverklaring

Voorwaarden activiteiten Stichting Yogastudio Laksmi

We zijn een Stichting waarvan het bestuur en de leden graag kennis willen overdragen (op het gebied van gezondheid, kennisontwikkeling & spiritualiteit) en vragen in ruil hiervoor een donatie voor de goede doelen die we steunen. Wij doen dit vanuit onze eigen ervaringen en overgeleverde kennis.

Wij hopen dat de deelnemers met deze kennis zichzelf en hun leven verder kunnen verrijken.

Vanuit het bestuur van  Stichting Yogastudio Laksmi willen we graag benadrukken dat je op eigen initiatief en verantwoordelijkheid deelneemt aan één of meerdere van onze activiteiten. Deelname aan onze activiteiten geschiedt volledig op eigen risico en wij wijzen elke vorm van aansprakelijkheid voor enig letsel, zowel fysiek als mentaal, van de hand.

We geven onze deelnemers graag zelf de verantwoordelijkheid of het verstandig is om mee te doen aan onze activiteiten. Twijfel je hieraan, geef dit dan in ieder geval aan bij een kennismakingsgesprek of vóór aanvang van een activiteit. Wij bespreken dit graag met je.

Tot ziens bij onze activiteiten!

 

Privacyverklaring Stichting Yogastudio Laksmi

Bij het invullen van de vragenlijst van Stichting Yogastudio Laksmi laat je je persoonlijke gegevens achter. We verzamelen en bewaren deze gegevens. We verwerken je gegevens zodat we telefonisch of per mail contact met je kunnen houden. Door het invullen van de vragenlijst geef je aan deze privacyverklaring te accepteren.

Stichting Yogastudio Laksmi respecteert de privacy van alle deelnemers aan de activiteiten en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

We bewaren je gegevens niet langer dan nodig is. Zodra je niet meer deelneemt aan een activiteit van Stichting Yogastudio Laksmi zullen je gegevens verwijderd worden. Je hebt ten alle tijden het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen.

 

Heb je vragen of andere feedback?  Neem dan contact op via: info@yogastudiolaksmi.nl